Kaos në ‘Kodren e Trimave’, kolona me kerre në dy korsi! (foto)

Si pasojë e reshjeve të borës dhe ngricave në rrugën Prishtinë-Podujevë, përkatësisht në rrugën “Vllaznit Fazliu” në lagjen “Kodra e Trimave”, janë krijue kolona të gjata në dy korsi.

Po ashtu në të njajtin vend ka ndodhë edhe nji aksident më dame jo të mëdha materiale.

Në këtë rrugë asnji kompani nuk shihet tue pastrue borën dhe akullin.

 

2-kodra

 

3-kodra