Kelmendi e ‘thumbon’ pak Shpendin, kjo asht arsyeja!

Gazetari Adriatik Kelmendi me anë të nji postimi në Facebook ka krahasue ndrtimin e shkollave në Tiranë nga Erjon Veliaj, dhe në Prishtinë.
Ai ka citue Kryetarin e Tiranës i cili bani të ditun se 3 shkolla janë ndërtue mbrenda dy vjeteve, kurse në Prishtinë viteve të fundit nuk asht ndërtue asnji.

Kelmendi ka ironizue tue thanë se “ndoshta s’ka nevojë, edhe ashtu s’po dalim mirë në PISA”.

 

Postimi i plotë në Facebook

 

Erjon Veliaj: Për dy vjet në Tiranë janë ndërtuar 3 shkolla, po i planifikojmë edhe 16 të tjera.
Në Prishtinë viteve të fundit – asnjë!
Ndoshta s’ka nevojë a?
Edhe ashtu s’po dalim mirë në PISA.