Kelmendi: Me rikthimin ne LDK, ma n’fund arrita me bashkue familjen e ngushte

Zavendekryeministri Ramiz Kelmendi ka thane se qendrimet e tija jane te buta dhe ekonomike, tue shtue se per me pase zhvillimi ekonomik kerkohet nji butesi komunikuese dhe jo nji radikalizem politik.

Qasja ime ne LDK asht nji obligim qe duhet me qene pjese e LDK’s ngase ky subjekt asht propozuesi me qene ai zavendeskryeminister tue shtue se tash e tutje ka me i zbatue politikat  dhe qendrimet e LDK’s.

Ai ka thane se territori prej kah vjen dikun 95% jane pjese e Lidhjes Demokratike te Kosoves per shkak te Presidentit Rugova.

Ai ka thane se pritja ne LDK ka qene jashtezakonisht e vecante, dhe si e tille edhe ka thane se asht kthye ne familjen e tij ngase te dy vllaznit e tij jane pjese e LDK’s.

Kelmendi ka thane se neser e ka aderimin zyrtar ne degen e LDK’s ne Peje.

Kelmendi keto komente i ka ba ne Rrokum Roll me Fidan Jupollin ne Televizionin Rrokum.

 

 

Shperndaje në: