Kelmendi: Posti i zv.kryeministrit nuk asht interes personal, por mundesi me dhane kontribut n’aspekt nacional

Ramiz Kelmendi, zv.kryeminister ka thane se tue pa mungesen e profileve per zhvillimin ekonomik dhe pervojen e tij, e ka zgjedhe kete pozite menaxheriale per me ndertue bashkepunim te mirefillte me krejt akteret ekonomike.

Ai ka thane se, me nji bashkepunim te mire munden me i kolektue tana idete dhe praktikat e tij, tue shtue se, ky ka qene ma shume vullnet per zhvillim ekonomik se sa per karriere te tij politike.

Simbas tij, tash ne kete pozite, perfituesit ma te medhaj kane me qene qytetaret e Republikes se Kosoves.

Kelmendi keto komente i ka ba ne Rrokum Rroll ne Televizionin Rrokum.