Kelmendin e mirëpresin në parti deputetët e LDK’s!

Deputetët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, i kanë urue deputetit Ramiz Kelmendi aderimin në këtë parti.

Shefi i Grupit Parlamentar të kësaj partie, Ismet Beqiri asht përkujdes për ulësen e deputeti Kelmendi, i cili para dy ditës ka zyrtarizue kalimin në LDK.

Kelmendi ka kohë qe po e kerkon postin e zavendëskryeministrit, post të cilin e ka mbajt ma herët ministri i kulturës, Kujtim Shala.

Në të kaluemen Kelmendi ka qenë pjesë e PDK’s dhe AAK’s.