Keni me u befasue cila asht kerkesa e familjes Dehari për Mjekësinë Ligjore!

Familja e Astrit Deharit ka kërkue nga Departamenti i Mjekësisë Ligjore që autopsia e trupit të Astrit Deharit mos me u ba në asnji mënyrë pa prezencën e mjekëve të pamvarun dhe neutral që do të caktohen nga familja.

 

Deklarimet institucionale që e cilësojnë si të dyshimtë vdekjen e djalit tonë, si dhe kontradiktat në deklaratat e institucioneve të ndryshme, janë tejet shqetësuese për ne dhe insistojmë që në asnjë mënyrë të mos bëhet autopsia pa prezencën e mjekëve që do të caktohen nga familja. Familja Dehari”, thuhet në njoftim.