Keni me u befasue çka thotë njeriu që bani ‘luftë’ të madhe për me gjetë nji zgjidhje për Demarkacionin!

Naim Rashiti, nga Grupi Ballkanik për Politika, për rreth dy muej asht në përpjekje të lehtësimit të tryezave të bisedimeve ndërmjet partive në pushtet dhe opozitës për gjetjen e zgjidhjeve rreth disa proceseve politike, perfshi edhe çashtjen e Demarkacionit të kufinit me Malin e Zi.

“Ka pasë shumë përafrime rreth deklaratës përk çashtjen e Demarkacionit.

Kjo asht nji lloj deklarate e përafrueme me dialogun politik”, thotë Rashiti n’intervistën për Radion Europa e Lirë.

“Ndoshta ky asht momenti ma i mirë, ma i volitshëm që ka pasë ndonjiherë, për me marrë liberalizimin e vizave.

Shtymja do ta shtynte shumë gjatë liberalizimin e vizave…pesimizmi, frustrimi i qytetarëve kishte me u rritë”, thekson Rashiti.
Intervisten e plotë mundeni me lexue KETU.