Keni me u befasue çka thotë Veseli për investitorët dhe largimin e banorëve n’Dardani

Kryetari i Kuvendit, Kadri Vesli ka diskutue për vërejtet e opozitës, që ka kundërshtue diskutimin e pikave për investitorët e jashtëm.

“Kosova ka nevojë për investitorë të huej. Na nuk do të lejojmë që në emën të nji qëllimi të mirë me u ba ndonji gabim”, ka thanë Veseli.

Ai gjithashtu asht deklarue për intervenimin e policisë në “Dardani”.

“Asnji uzurpator nuk duhet me u lejue me qendrue. Ndërkohë, ekziston nji e drejtë universale që nuk jam idhtar i akcioneve policore. Nuk duhet që femijet me u nxjerr jashtë në Vjeshtë”, ka shtue ai.

Shperndaje në: