Keni me u befasue pse u arrestue kordinatori i Inpektoratit të Punës!

Policia e Kosovës ka arrestue koordinatorin e Inspektoratit të Punës për rajonin e Prishtinës, mbasi që dyshohet se ka keqpërdor pozitën zyrtare tue pranue ryshfet në vlerë prej 10 mijë eurove.

 

Komunikata e plotë e policisë:

 

“Policia e Kosovës në luftën e saj të pakompromis kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit, dje më datë 23.09.2016, me urdhëresë të Gjykatës Themelore të Prishtinës ka realizur një operacion, me ç’rast është arrestuar i dyshuari mashkull K/Shqiptar – Koordinator i inspektoratit të Punës për rajonin e Prishtinës, i cili dyshohet se ka pranuar ryshfet në vlerë dhjetëmijë euro (10.000) €.

I dyshuari me urdhër të prokurorit dërgohet në mbajtje”, thuhët në komunikatën drejtue mediave.