Keni me u befasue se për çka po akuzohet Hilmi Kelmendi nga serbët!

Selman Kelmendi thotë që vellau i tij Hilmiu ishte pjesëtar i UÇK’s, ndërsa tregoi se nuk akuzohet për krime të luftës por për pjesëmarrje në nji rrahje gjatë kohës së luftës ndaj nji familjeje të komunitetit ashkali.

Vëllai i madh i Hilmi Kelmendit, i arrestuemi i dytë nga Policia e Serbisë mbrenda nji mueji, rrëfen për KALLXO.com se përse u arrestue vëllau i tij dhe se si po trajtohet ai në burgun e Beogradit.

Selman Kelmendi thotë që vëllai i tij Hilmiu ishte pjesëtar i UÇK’s, ndërsa tregoi se nuk akuzohet për krime të luftës por për pjesëmarrje në nji rrahje gjatë kohës së luftës ndaj nji familje të komunitetit ashkali.

Arrestimi i Hilmi Kelmendit erdhi nji muej mbas atij të drejtorit të Policisë së Kosovës për rajonin e Mitrovicës, Nehat Thaçi, i cili akuzohet se përzuni nga shtëpia e tyne në Lipjan nji familje serbe.