Keni m’u befasue: Qe sa asht paga e nji deputeti në Gjermani

Pagat e deputetëve në Gjermani janë 4.5 herë ma të nalta se paga mesatare në këtë vend, kështu që secili deputet merr 9.500 euro, plus 4.500 euro shtesë për shpenzimet e zyrës.

Përveç kësaj, ata kanë nji biletë treni falas dhe shteti paguen udhëtimet e tyne zyrtare.

Por, për shumë prej tyne nuk asht e mjaftueshme dhe punojnë punë të tjera.

Shperndaje në: