Kërkesa e VV dhe LDK, nis mbledhja e kryesisë së Kuvendit

Shefat e grupeve parlamentare në Kuvendin e Kosovës janë mbledhë mëngjesin e sotëm me shqyrtue kërkesën e VV dhe LDK për seancë të jashtëzakonshme.

VV dhe LDK kanë kërkue seancë të jashtëzakonshme me diskutue programin qeverisës të qeverisë Haradinaj që u votue mbramë.

Shperndaje në: