Kështu doket motoçikleta, të cilën dyshohet se e kanë djegë sulmuesit

Policia ka sigurue vendin e ngjarjes edhe te lagjja ‘Velania’ në Prishtinë ku asht gjetë dhe motoçikleta, me të cilën dyshohet se asht kry sulmi në Kuvendin e Kosovës.

Motoçikleta asht e djegun thuejse tanësisht dhe policia tashma ka sigurue vendin dhe po kryhen hetimet e nevojshme.

IMG_2603