Kështu duken fletëvotimet për zgjedhjet lokale të 22 Tetorit (foto)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në webin zyrtar ka publikue dizajnet e fletëvotimeve për secilën komunë në zgjedhjet për kryetar komune dhe për Kuvend Komunal.

Shperndaje në: