Kështu u djeg kerri i Shefit të PDK’s Adem Grabovci

Kerri i shefit të Grupit Parlamentar të PDK’s, Adem Grabovci asht damtu nga flakët, në lagjen “Dardania” në Prishtinë.

“Kerri asht djeg në Lagjen Dardania, afër Postës së Madhe”, ka thanë burime mbrenda Policisë së Kosovës për gazetën Blic.
Mësohet se kerri u tentu të digjet me benzinë, mirëpo falë ndërhymjes së qytetarëve, ajo ka shpëtu që të marrë flakë të mëdha dhe të digjet tanësisht.