Këta janë 3 zyrtarët qe ju ra shorti me ju kontrollue pasunia!

Listës së zyrtarëve të naltë publik që do t’ju nënshtrohen kontrollit të plotë të pasunisë asht zavendëskryeministri dhe ministri i Drejtësisë Hajredin Kuçi.

Përveç tij gjatë shortit që asht hedh sot nga Agjencia Anti Korrupcion asht edhe kryetari i komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti, zavendësministri i Zhvillimit Ekonomik Gani Koci e disa zyrtarë të tjerë.

Simbas ligjit ata të cilët nuk do të deklarojnë pasuninë apo që nuk e deklarojnë në mënyrë të drejtë atëherë ndaj tyne do të ngritet kallëzim penal për deklarim të rrejshëm.

Kuçi, Ahmetit, Koci ju ka ra shorti që t’u kontrollohet pasunia!