Këta janë disa prej njerëzve që u vranë n’Orlando

Zyrtarët federalë dhe shtetnor në Shtetet e Bashkueme po punojnë intensivisht për me identifikue viktimat e masakrës në nji klub nate në Orlando (Florida).

Të paktën 50 njerëz mbetën të vramë dhe 53 të të tjerë u plagosën nji klub të frekuentuem nga komuniteti gay, të quejtun “Pulse Orlando”, kur nji person hapi zjarr mbi ta nji ditë ma parë.

Disa nga viktimat e konfirmueme nga policia, pothuejse krejt në moshë të re, janë:

Edward Sotomayor Jr., 34 vjet

Stanley Almodovar III, 23

Luis Omar Ocasio-Capo, 20

Juan Ramon Guerrero, 22

Eric Ivan Ortiz-Rivera, 36

Peter O. Gonzalez-Cruz, 22

Luis S. Vielma, 22

Kimberly Morris, 37

Eddie Jamoldroy Justice, 30

Darryl Roman Burt II, 29

Deonka Deidra Drayton, 32

Alejandro Barrios Martinez, 21

Anthony Luis Laureanodisla, 25

Jean Carlos Mendez Perez, 35

Franky Jimmy Dejesus Velazquez, 50

Amanda Alvear, 25

Martin Benitez Torres, 33

Luis Daniel Uilson-Leon, 37

Mercedez Marisol Flores, 26

Xavier Emmanuel Serrano Rosado, 35

Gilberto Ramon Silva Menendez, 25

Shperndaje në: