Këta janë dy ministrat e AAK’s (emnat)

Aleanca për Ardhmëninë e Kosovës mbramë ka vendosë që në krye të Ministrisë së Infrastrukturës me qenë Pal Lekaj, ndërsa në atë të Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrustem Berisha.

Ky vendim asht marrë në mbledhjen e Këshillit Drejtues dhe Kryesisë së AAK-

Shperndaje në: