Këta janë emnat e 6 aktivistëve të VV, të arrestuem sot

Atdhe Arifi, Astrit Dehari, Adea Batusha, Egzon Haliti, Petrit Ademi dhe Frashër Krasniqi janë gjashtë të arrestuemit nga akcioni i sotëm i Policisë së Kosovës.