Këta janë emnat e të amnestuemve prej Ivanov

ivanov

Si e dijmë, kryetari i Maqedonisë, Gjorge Ivanov, ka vendos që të amnistojë personat e politikës, të pozitës dhe opozitës, ndaj të cilëve janë ngrit procedura hetimore, vendim ky i cili ka shkaktu reagime të ashpra si nga mbrenda vendit, ashtu edhe nga jashtë.

Në listën e të amnistumve gjenden Nikola Gruevski, Sašo Mijalkov, Gordana Jankuloska, Mile Janakieski, Martin Protugjer, Zoran Zaev, Zoran Verushevski, Branko Cërvenkovski.

Këta emna mund të gjenden në ‘Gazeten Zyrtare’.

Ndërkaq, Tv Telma njofton se në këtë lisë gjenden edhe prokuroret speciale, Fatime Fetai, Lile Stefanova dhe Gavrill Bubevski.

 

Faljet-e-Ivanovit

Shperndaje në: