Këta janë kandidatët e BDI’s për kryetarë komunash

Kryesia Qendrore e Bashkimit Demokratik për Integrim ka konfirmue kandidatët e saj për kryetarë komunash në komunat ku ajo ka me marrë pjesë në zgjedhjet lokale të 15 Tetorit në Maqedoni.

1. Komuna e Likovës  –   Erkan Arifi (magjistër i shkencave juridike);

2. Komuna e  Haraçinës  –   Isuf Bislimi (historian);

3. Komuna e Çairit –  Visar Ganiu (profesor universitar);

4. Komuna Shuto Orizarë  –  Xhelal Çajani (jurist);

5. Komuna e Studeniçanit –  Femi Jonuzi (kimist);

6. Komuna e Sarajit  –  Blerim Bexheti (jurist dhe anëtar i Kryesisë Qendrore);

7. Komuna e Zhelinës –  Fatmir Izairi (doktor dhe aktualisht Kryetar i Komunës së Zhelinës);

8. Komuna e Tearcës – Isen Asani, (historian dhe aktualisht Kryetar i Komunës së Tearcës);

9. Komuna e Tetovës –  Teuta Arifi (profesor universitar dhe aktualisht Kryetare e Komunës së Tetovës);

10. Komuna e Bogovinës –  Berzah Bejtullahu (historian dhe Kryetari i Degës së BDI-së në Bogovinë);

11. Komuna e Vrapçishtit –  Gajur Rushiti (ekonomist i diplomuar);

12. Komuna e Gostivarit –  Nevzat Bejta (historian dhe aktualisht Kryetar i Komunës së Gostivarit);

13. Komuna e Dibrës –  Ruzhdi Lata (filolog dhe aktualisht kryetar i komunës);

14. Komuna e Kërçovës –  Fatmir Dehari (doktor i shkencave sociale dhe Kryetar aktual i Komunës së Kerçovës);

15. Komuna e Pllasnicës –  Ismail Jaoski (ekonomist i diplomuar dhe aktualisht kryetar komune);

16. Komuna e Dollnenit –  Xhemail Qamili (jurist i diplomuar);

17. Komuna e Strugës – Ramiz Merko (ekonomist dhe Kryetar i Degës së Strugës) dhe

18. Komuna e Jegunovcës –  Orhan Hamiti

Shperndaje në: