Këta janë kandidatët e Nismës për kryetarë të komunave

Sot asht dita e fundit për publikimin e emnave të kandidatëve në zgjedhjet lokale të 22 Tetorit.

Burime të Indeksonline mbrenda Nismës për Kosovën, kanë ba të ditun se tashma janë vendosë edhe emnat e kandidatëve për këto komuna.

Fatmir Limaj ka thanë se synim i kanë këto komuna: Prizren, Malishevë, Lipjan, Shtime dhe Kaçanik

Emnat e plotë:

Fushë Kosovë: Driton Ademi

Vushtrri: Avdullah Vojvoda

Mitrovicë:Qazim Shala

Lipjan: Eset Sahiti

Kamenicë: Albert Sermaxha

Ferizaj: Besnik Berisha

Klinë: Nezir Gashi

Gjakovë: Fazli Hoxha

Prizren: Zafir Berisha

Kaçanik: Agim Çaka.