Këta janë kandidatët për kryetar të komunave nga LDK (foto)

Lidhja Demokratike e Kosoves ka zyrtarizue kandidatet per kryetar te komunave.

 

Ky asht postimi i LDK’s ne Facebook

Lidhja Demokratike e Kosovës posa zyrtarizoi kandidatët për kryetarë të komunave si: për Obiliqin kryetari i degës Mehmet Krasniqi, Kaçanikun Shkëlqim Jakupi, për Hanin e Elezit Hyrijete Isufi, Bekim Ermeni për Gjakovë, Ibrahim Kryeziu në Rahovec, Sami Kafexholli në Malishevë, Mal Lokaj për Deçan, Tahir Isufaj në Junik, në Klinë Besim Hoti, Mitrovicë Safet Kamberi dhe për Vushtrrinë Xhafer Tahiri.

Lidhja Demokratike e Kosovës deri nesër do ta marrë vendimin për Prizrenin dhe Prishtinën.

Kjo listë e kandidatëve u ofron qytetarëve mundësinë dhe alternativën e vetme për të qeverisur mirë dhe pastër.