Këta janë krenat e ‘puçit’ ushtarak në Turqi

Thuejse krejt organizatorët e grusht shtetit në Turqi janë arrestue dhe janë sjell para prokurorisë, raporton agjencia e lajmeve Anadolu.

Në video janë thuejse nji pjesë e madhe e udhëheqësve të puçit që kanë qenë në hierarkinë e ushtrisë turke.

Në video shihen këta udhëheqës që janë keqtrajtue dhe kanë plagë nepër trup.