Këto fotografi nuk kishte dasht me i pa Hillary Clinton

Secili nga dy kandidatët po e sulmon tjetrin aty ku ma shumë mundet me damtue, kurse në media paraqiten fotografi dhe storje të ndryshme nga e kaluemja e dy rivalëve.

Ma poshtë mundeni me i pa fotografitë, të cilat kandidatja demokrate, Hillary Clinton nuk kishte dëshirue me dalë në opinion:

Miq të hershëm

Pikërisht, kjo foto asht e sikletshme për të dy. Hillary dhe Donald kanë qenë miq prej nji kohe të gjatë. Kjo nuk mshefet!

O Zot! Çka ka ba Billi këtë herë

Hillary Clinton doket sikur sapo ka zbulue nji tjetër prej të “pabameve” të Bill Clintonit.

 

I parashikueshmi Bill

Bill, ti je gjithmonë presidenti ynë i preferuem… ne gjithmonë e dimë qysh kishe me reague në cilëndo situatë.

Dashni dinastish

Çka ban nji dinasti politike, kur takon nji tjetër dinasti politike? Sigurisht, bajnë sikur e pëlqejnë njana-tjetrën.

Ma shumë dashni dinastish

 

Sytë…

Doket sikur sytë e Hillary Clintonit po shkojnë diku. Kamera asht knej, Zj. Clinton!

A asht tutë ajo në sytë e saj?

A mundet me qenë tutë kjo, në sytë e grues së parë, që ka nji shans të madh me u ba grueja ma e pushtetshme në botë?

Bill, Hillary, Donald…

Pikërisht. Clintonët dhe Trumpi janë miq.

Shperndaje në: