Këto ishin ballinat e gazetave britanike mbas ndamjes nga BE

Dalja e Britanisë së Madhe nga Bashkimi Europian ka qenë dje lajmi kryesor në krejt mediat botnore, shkruen Telegrafi.

Ma poshtë po ju sjellim ballinat e gazetave dhe portaleve ma prestigjioze britanike se si e kanë prezentue këtë ngjarje:

 

2-gb

 

3-g

 

4-gb

 

5-gb

 

6-gb

 

7-gb

 

8=gb

 

9=gb

 

9-gb

Shperndaje në: