Këto janë pikat që i përmban marrëveshja mes AKR’s dhe PAN’it (dokument)

Tashma asht nënshkrue marrëveshja mes partisë Aleanca Kosova e Re dhe koalicionit PAN.

Arbresh.info ka sigurue ekskluzivisht marrëveshjen, ku Aleanca Kosova e Re (AKR) bahet e ditun se ka m’u përfaqësue në qeverisje tue udhëheq me këto pozita:

Zavendëskryeministër i parë

Ministria e punëve të jashtme

Ministria e punëve të brendshme

Ministria e planifikimit hapësinor

Ministria e bujqësisë

Ministria e zhvillimit ekonomik.

 

Po ashtu AKR ka me pasë 7 zavendësministra në këto ministri:

 

Zv. Ministër i jashtëm

Zv. Ministër i mbrendshëm

Zv. Ministër i Ambientit dhe Planifikimit

Zv. Ministër i Mirëqenies Sociale

Zv. Ministër i shëndetësisë

Zv. Ministër i Kulturës

Zv. Ministër i Arsimit.

 

Image

Image

Image

Shperndaje në: