Këto janë shtetet që kanë me përcaktue fituesin

Donald Trump asht tue fitue perballe Hullary Clinton me rezultat 254-215 ne nivel votash elektorale.

Aktualisht po numerohen votat ne shtete si, Pensylvania qe ka 20 vota, e ku po prin Trump shume ngushte me 45.8 perqind kundrejt 45.0 te Hillary Clinton. Nese eventualisht Trump fiton ne kete shtet, atehere shpallet matematikisht president i SHBA’ve, shkruen Rrokum.TV.

Trump po udheheq edhe ne shtetet tjera, Arizona qe ka 11 vota, Michigan qe ka 16 vota (edhe pse shume diference e ngushte), ndersa Clinton asht tue pri ne Minnesota qe ka 10 vota dhe ne Maine qe ka 4 vota. /Rrokum.TV

Shperndaje në: