Këto janë vendet ma paqësore n’botë, qe ku ash Kosova e Shqipnia!

Vetëm 10 vende në botë janë konstatu se kanë paqe, janë vende pa konflikte.

Simbas nji studimi nga Indeksi i Paqes Globale, Islanda radhitet në vendin e parë si vendi më ma shumë paqe.
Indeksi, simbas të gjetunave, Kosovën e ka radhit në vendin e 77’të në botë për paqe, ndërsa Shqipnia radhitet në vendin e 54 në botë.

Vendet e para në botë që kanë paqe në botë, mbas Islandës e cila radhitet e para, vjen Danimarka në vendin e dytë dhe Austria në vendin e tretë.
Shikoni fotografitë për me i pa radhitjet:

 

2-kosovo

 

3-vendet