Këto vende mbesin pa rrymë në tri ditët e ardhshme

Tri ditët e ardhshme, energjia elektrike do të ketë ndërpremje në disa dalje të qyteteve në Kosovë.

Këto janë ndëremjet e njoftueme nga KEDS-i:

Prizren

1. Me datën 14.04.2016 në NS 35/10 kV Prizren 3 do të shkyçet :
• Dalja 10 kV Lakuriq 4 kodi: (30032014) prej ores 11:30 deri 15:00
Gjatë kohës sa kanë me zgjatë punimet pa furnizim me energji elektrike mbesin: Salajdin Braha, Sylejman Rrotlla, Gjallica dhe Zahir Pajaziti. Arsyeja e shkyçjes : Ndërrim i ndërpremsit.

2. Më 14.04.2016 në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet :
• Dalja 10 kV Studenqani (32000018) prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe nga ora 15:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa kanë me zgjatë punimet pa furnizim me energji elektrike mbesin fshatrat:Reshtan, Studenqan, Doberdelan, Samadraxhë, Peqani i Vogël, Afariste: Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fab.Plastikës Gani Sallauka. Pompat e ujit: Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë. Arsyeja e shkyçjes për projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2015“, LOT 4 Prizren për arsye se nevojitet të ngritët shtylla e betonit 12/1600 e tensionit të lartë

Gjakova

1. Më 14.04.2015 (E Enjte) në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të shkyçet :
• Dalja 10 kV Komuna, prej orës 13:00 deri në orën 16:00
Gjatë shkyçjes së kësaj dalje, pa furnizim me energji elektrike mbesin: Komuna,Policia,Gjykata,Rr.Xhelal Hajda(Toni),Rr.Mexhid Mustafa,Rr.dëshmorët e Pashtrikut,Rr.Xhevat dhe Elajdin Elshani. Shkyçja bëhet për projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi I Rrjetit 2015“, LOT 8 Gjakova për arsye të ngritjes së shtyllës së betonit të tensionit të lartë.

Gjilani

1. Me datën 16.04.2016 në NS 110/35/10kV Vitia ka me u ba shkyçje totale: prej orës 09:00 deri ne ora 12:00. Gjate kohës sa kanë me zgjatë punimet pa furnizim me energji elektrike mbetet Qyteza e Vitisë me fshatrat periferike. Arsyeja e shkyçjes: Punë përgaditore për zavendësimin e T1.

Ferizaji

1. Me datë 15.04.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjani , do te shkyçet:
• LP 10 kV Sllovia (41000003) prej orës 09:00 deri ne ora 12:00 dhe 15:00 deri ne ora 18:00. Gjatë kohës sa kanë me zgjatë punimet pa furnizim me energji elektrike mbesin: Sllovia, Gushterica e ulet, Livagja, Smallusha, Qellopeku, Marevci, Gllavica. Arsyeja e shkyçjes: Ngritja e nji shtylle e cila asht nën LP ekzistues 10kV dhe energjizimi i trasesë së re te LP 10 kV.