KFOR’i, EULEX’i, FSK dhe Policia po sterviten së bashku!

KFOR-i në bashkëpunim të ngushtë me Policinë e Kosovës, EULEX’in dhe Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK) po mban ushtrimin e perbashkët në Film City, kampin e Vrellës dhe atë të Pomozatinit.
Ushtrimi ka fillue më 21 Nandor dhe përfundon sot, ku edhe do të ketë mundësi me u përcjellë nga afër ky ushtrim në kampin e Vrellës.
Shperndaje në: