Kina nuk zbrapset për Kosovën!

Ambasadori i Kinës në Serbi Li Мançang, mbas takimit me ushtruesin e detyrës së drejtorit të Zyrës së Kosovës në Qeverinë e Serbisë në Marko Djuric, ka thanë se Kina nuk kanë me ndryshue politikën ndaj Kosovës dhe se do ta respektojnë integritetin territorial të Serbisë ashtu si e respekton Serbia integritetin territorial të Kinës.

Djuric ka theksue se Qeveria dhe populli i Kinës kanë dhanë përkrahje të sinqertë e miqësore për Serbinë gjatë 16 vjetëve të fundit dhe se Serbia nuk ka me ndryshue qëndrimin ndaj Kinës.

“Аmbasadorin e kam njoftue me situatën politike e të sigurisë në Kosovë dhe nëpër çfarë kalon populli ynë në krahinë”, citon rts të ketë thanë Djuric.

 

Shperndaje në: