Kjo ash interesante, qe sa afër janë Clinton e Trump me shtabe qendrore (video)

CNN ka publikue nji video të shkrutë në formatin GIF, ku mund të shihni se sa afër janë zyret qendrore të shtabit zgjedhor të Clinton dhe Trump për rezultatet e zgjedhjeve.

 

via GIPHY