Kjo asht agjenda e Kryeministrit Haradinaj në Tiranë

Kryeministri, Ramush Haradinaj, sot ka me realizue vizitën e parë zyrtare në Shqipni.

Agjenda:

Në orën 10.00 – Ceremonia ushtarake e mirëseardhjes. Pallati i Brigadave

Në orën 10.05 – Takimi i dy kryeministrave dhe ai dypalësh mes delegacioneve do shpërndahen nga Kryeministria.

Në orën 11.00 – Takimi inaugural i Komisionit për organizimin e Vitit Mbarëkombëtar të Gjergj Kastriotit – Skënderbeut, nën kryesinë e dy kryeministrave.

Në orën 11.30 – Konferencë për shtyp e dy kryeministrave