Kjo asht gjinia dhe mosha e viktimave në Munich

Simbas transmetuesit të Bavarisë “Bayerische Rundfunk” në mesin e të vdekunve janë gjashtë mashkuj dhe tri femna të moshës nga 14 deri në 21 vjet.

Po ashtu, në mesin e të vramëve asht edhe nji 45 vjeçare, raporton The Guardian.

Për momentin 16 persona janë tue u trajtue në spitalet e Munich.

Dy nga të lënduemit janë në gjendje kritike.

Shperndaje në: