Kjo asht jeta luksoze e grues së Erdoganit, pin çaj që kushton 1800 euro në gota t’arit!

Derisa pretendon me jetue nji jetë normale me vlera turke, për gruen e presidentit turk Recep Tayyip Erdogan, po ndodh krejt e kundërta.
Grueja e Presidentit turk, Emine Erdogan, nuk ban asgja tjetër pos që shpenzon shumë pare.

Pasionet e saj të veçanta janë fustanat nga dizajnerat e njoftun dhe gjanat e shtrejta antike.

Derisa nji pjesë e popullit të vendit të saj jetojnë në varfni të skajshme me nga 3 euro në ditë, grueja e presidentit krenohet se ajo pin çaj special të bardhë në vlerë prej 1500 funteve (1800 euro) nji kilogram, në gota të prarueme ari me vlerë £ 250 secila (300 euro)

Mediat e kanë quejt gruen e Erdoganit, nji grue të dhanun mbas blemjeve të gjanave të shtrejta. /Daily Mail/

 

1-emine

 

3-emine

 

4-emine

 

5-emine

 

6-emine

 

7-emine

 

9-emine

Shperndaje në: