Kjo asht letra e Thaçit dërgue Mogherinit për EULEX’in

Institucionet e Kosovës kanë kërkue nga përfaqësuesja e BE’s, Federica Mogherini me pranue kushtet për vazhdimin e EULEX’it.

Në bazë të letrës që presidenti Hashim Thaçi i ka dergue Mogherinit, EULEX’i nuk mundet me inicue raste të reja, përveç në rrethana të jashtëzakonshme me kerkesë të kryetarit të Gjykatës Supreme dhe pajtimin e kryesuesit të Këshillit Gjyqësor.

KosovaPress ka sigurue letrën që presidenti Thaçi ja ka dergue Federica Mogherini.

Kjo asht letra e plotë:

 

1-letraa

 

2-letraa

 

3-letra

Shperndaje në: