Kjo asht ‘Lugina e avionëve’, ku reaktivët ta prekin fytyrën!

Fotografë dhe dashamirës të avionëve mblidhen në majë të këtyne maleve, mbasi pilotët vijnë të stërviten për fluturime përmes luginave, tue u dhanë mundësinë me i pa nga shumë afër.

Vendi quhet Cad West ose Mach Loop, dhe ndodhet në Wells të Britanisë së Madhe.

Avionët që shihen këtu janë shpesh modelet e fundit t’Ushtrisë Amerikane dhe të Mbretnisë së Bashkueme.

 

2-avioniii

 

3-avioni

 

4-avionet

 

5-avionet

 

6-avionet