Kjo asht me u befasue, sa bomba u gjetën n’aeroportin e Beogradit!

Nji akcion i policisë serbe n’aeroportin “Nicola Tesla” të Beogradit ka rezoltue me gjetjen e dhetë bombave.

Simbas informacioneve të para, Ministria e Punëve të Mbrendshme ka pranue nji e-mail ku asht njoftue se në aeroport ka mjete shpërthyese.

Mbas nji opercioni janë konfiskue bombat dhe disa granata dore.

Nuk dihet ende nëse ka të arrestuem dhe për çfarë ndodheshin këto mjetet shpërthyese në aeroport.

 

Shperndaje në: