Kjo asht thirrja shokuese e Sali Berishes në Parlament!

berisaaaa

Ish kryeministri i Shqipnisë Sali Berisha ju ban thirrje qytetarëve të armatosen e të sigurojnë armë.

“I baj thirrje të armatosen të sigurojnë armë për të mbrojt pasunitë e tyne sepse nuk kanë asnji siguri. Ju garantoj se opozita dhe qytetarët janë të gatshëm dhe ju të mos gjeni vrimë miu ku të futeni.

Po po të armatosen. Të armatosen të gjithë qytetarët. T’u japim të drejtë të gjithë qytetarëve të armatosen, me këtë organizatë kriminale nuk ka rend e qetësi.

Këta që hidhen sigurinë ia japin bandat me uniformë dhe pa uniformë”, ka thanë Berisha në Kuvend.