Kjo asht vetura zyrtare që u dogj mbramë në Gjilan

Mbramë janë djeg 2 kerre zyrtare, njana në Ferizaj dhe tjetra në Gjilan.

Policia ka dal në vendin e ngjarjes bashkë me zjarrfikësit tue lokalizu zjarrin.

Indeksonline ka siguru fotografitë e kerrit të djegun në Gjilan, n’oborrin e Gjykatës Themelore.
Këto dy incidente në dy qytete për zjarrvanie të qëllimshme.

Javë ma parë asht djeg edhe nji kerr i LDK’s në parkingun e banesës së sekretarit të kësaj partie, Ismet Beqiri.

Ndërsa viktima të djegies së veturave kanë qenë edhe bashkëshortet e ministrave dhe zavendësministrave.

Shperndaje në: