Kjo çka ka ba zv.ministri maqedon ka me ju shokue!

Zv.ministri i Punës i Maqedonisë, Dime Spasov, ka përplas disa kerre me veturen e tij dhe nuk ka ndalue, por asht arratisë.

Spasov rezulton se ishte i dehun në momentin kur shkaktoi përplasjet dhe bani këtë sjellje.

Ai ishte i shoqnuem edhe nga persona tjerë.

Gjithmonë simbas burimit të njajtë, njisitet policore speciale “Alfa” i janë vënë mbas zavendësministrit.

Kerri i tij Volkswagen Touareg, e cila simbas burimeve në polici asht pronë e Agjencisë për Punësim.