Kjo çka thotë Dacic për Vucic ka me ju shokue!

Ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, Ivica Dacic, ka thanë se vrasja e Zoran Đinđić kishte ndodh pikërisht se ishin injorue kercënimet derisa ka thanë se nuk duhet me veprue njisoj me kercënimet ndaj Aleksandar Vucicit.

“Vucic’it i asht dërgue mesazh se jetën e ka në rrezik. Në fund të fundit, për shkak të deshtimit të shërbimeve të sigurisë u vra Zoran Dindic.

Çashtja asht shumë serioze dhe e randë, duhet të përcaktohet pergjegjësia”, ka shtue ma tej Dacic.