Kjo ju befason, kend e kishte në cak sulmuesi në Finlandë

Policia në Finlandë thotë se personi që vrau dy vetë në qytetin jugperëndimor të Turkut të Premten ka pas në shënjestër gratë.

Ata po e trajtojnë sulmin si nji incident terrorist, shkruen BBC.

I dyshuemi, u arrestue mbasi u qëllue nga policia, asht nji maroken 18-vjet.

Katër marokenë të tjerë janë tue mbajt.

Të dy gratë që u therrën ishin finlandeze.

Tetë persona u plagosën gjithashtu, mes tyne nji britanik, nji suedez dhe nji italian.