Kjo ministri mbushet me policë, kush po proteston!

Mjekët që po protestojnë për të dytën ditë, tue kërkue nga Ministria me anulue konkursin e fundit për specializantë, mbasi dyshojnë se përzgjedhja e tyne asht ba tue mos marrë parasysh kriteret e vendosuna.

Shumë pjesëtarë të Policisë së Kosovës janë vendos në korridoret dhe mjediset e jashtme të Ministrisë së Shëndetësisë, për shkak të protestës së disa mjekëve në këtë objekt.

Deri në këtë moment, askush nga Ministria nuk ka dalë me i  takue ata.

 

2-policet

 

1-policet