Koalicioni parazgjedhor AAK – Nisma i hapun edhe për Vetëvendosjen

Marrëveshja mes AAK’s dhe Nismës për Kosovën për formimin e nji koalicioni parazgjedhor, asht afër konkretizimit.

Kjo marrëveshje është në vazhdën e bashkëpunimit të partive opozitare për të kundërshtuar qeverinë dhe njëkohësisht konfirmim i dy subjekteve opozitare përkatësisht AAK dhe NISMA për të vazhduar edhe bashkëpunimi për të ndërtuar koalicion parazgjedhor”, tha sekretari i Nismës për Kosovën, Bilall Sherifi.

Sherifi thotë se ky koalicion asht i hapun për tana forcat politike opozitare edhe për “Vetëvendosjen”.