Kolona të gjata në Merdare, qe deri n’sa orë po zgjasin pritjet

Kolonat e gjata në pikat kufitare të vendit kanë vazhdue edhe gjatë ditës së sotme.

Kolonë e gjatë deri në nji kilometër, gjatë ditës së sotme ka qenë në Merdare, në të cilën qytetarët kanë prite deri në 4 orë.

Simbas lexuesve të Sovrani.info, kjo pikë kufitare sot asht shumë e ngarkueme dhe pritjet prej disa orësh kanë vazhdue tanë ditën.