Komuna lejon ndërtimin e nji xhamie dhe dy kishave në Prishtinë (dokument)

Nji xhami dhe rindërtimi i nji kishe kanë fillue m’u ndërtue në Prishtinë.
Nji tjetër kishë pritet me fillue se ndërtuemi mbas pak kohe. /lajmi.net

 

 untitled xhamia