Kadri Veseli: Grueja e PDK’s ma e zashme se burrat!

Kreu i PDK’s Kadri Veseli, tha se grueja demokratike gjate krejt mandatit te saj zhvilloi shume aktivitete, tue shtue se suksesi i grues asht sukses i mbane.

Ai tha se grueja demokratike po e ban nji pune shume te madhe te kete vendimmarrje institucionale.

“Pa gruen ne institucione nuk mund te kete as zhvillim ekonomik, dhe pa perfaqesimin e grues ne institucione nuk mund te kemi modernitet”, ka thane Veseli.

Simbas kreut te PDK’s, deputetet e partise Demokratike jane ma aktivet dhe bajne punen ma te madhe, edhe kur burrat nuk flasin ato jane ma te zashmet.

Veseli ka thane se shume shpejt do te mbahet edhe nji Samit i grave, per me krijue zhvillim ekonomik ne menyre qe t’ulet papunesia.

“Krejt grate ne Kosove jane mbi 50% mos qendroni duerkryq ngase PDK ka me ju dhane hapsine”, ju ka ba apel grave Veseli.

Konventa e Grues se PDK’s, kush po merr pjese!

Ka fillue punimet ne Prishtine Konventa e 5’te e Grues se PDK’s.

Ne kete Konvente po marrin pjese edhe krenat e PDK’s me ne krye liderin e tyne Kadri Veseli.

Pritet qe ne kete konvente me u zgjedh edhe kryetarja e re si dhe kryesia e re e Grues Demokratike te Kosoves.

 

2-gruejaa

 

3-guejaa