Korea e Veriut ban paradë mbas përfundimit të kongresit

Qinda mija koreanoveriore i bashkohen parades per shenimin e perfundimit te Kongresit se Partise se Punetoreve.

 

koreaveriore

Ne kete kongres, i pari mbas 36 vjeteve, u cementue pozita prej lideri e Kim Jong-un dhe si kryetar i partise. Kurse, te Marten, mediat shtetnore njoftuen se motra e Kim, Kim Yo-jong asht zgjedhe ne krye te komitetit udheheqes.

 

 

parada

 

 

Sigurisht, ne kongres u miratue politika nacionale per ndertimin e kapaciteteve nukleare bashke me zhvillimin ekonomik.

 

 

Shperndaje në: